We Rent

We beseffen ons dat in sommige situaties huren beter is dan kopen. Aliter’s verhuurservice voor refurbished IT netwerkapparatuur is gebaseerd op een Hardware as a Service (Haas) -model, dat u meer flexibiliteit biedt, terwijl u tegelijkertijd de kosten kunt verlagen en goed kunt doen voor onze planeet.

Better than buying

Maximale flexibiliteit en optimale kwaliteit

Snel aanpassen aan veranderende omstandigheden. Naar behoefte op of af te schalen zonder concessies te doen aan de kwaliteit of continuïteit van de dienstverlening. Flexibele huurperiode van 1 week tot 1 jaar.

Maak budget vrij

Profiteer van de financiële voordelen van Opex vs Capex. Maak budget vrij in tijden van economische tegenspoed. Betaal alleen voor wat u gebruikt en houd de kosten volledig onder controle.

Duurzaamheid

Maak het verschil met IT door gebruik van refurbished computernetwerkapparatuur. Verminder zowel e-waste als CO2-uitstoot. Compleet met impactrapport en CO2-compensatie.

Hardware as a Service

Volledig geteste computernetwerkapparatuur van hoge kwaliteit met hoogwaardige service en support. Snelle wereldwijde levering en geavanceerde vervangingsservices.

“Door de economische situatie is ons IT-budget drastisch verlaagd. Het huren van onze netwerkapparatuur is hiervoor een ideale oplossing. Het geeft ons de flexibiliteit die we nodig hebben. ”

Bekijk flyer
for-people for-product
Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een offerte krijgen?

Versterk ons team