MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Milieubewust ondernemen is een belangrijk onderdeel van Aliter Networks, het zit in ons DNA sinds 2008! De fundering van onze onderneming bestaat uit het principe van hergebruik; apparatuur welke anders als afval verwerkt zou worden opnieuw in de distributieketen brengen.

Netwerkapparatuur is zeer geschikt voor hergebruik, de levensduur is vaak veel langer dan de drie tot vijf jaar die grote producenten hanteren om hun nieuwe product releases te lanceren. Wanneer een product ‘end of sales’ wordt aangekondigd, hoeft dit uiteraard niet te betekenen dat u uw complete netwerk moet vernieuwen, wij kunnen u helpen de levensduur van uw netwerk te verlengen, de productie van elektronisch afval te verminderen en tegelijkertijd ook nog eens kosten te besparen.

Aliter's Circular Economy Model

Aliter's Circular Economy Model - The  model consists of make & distribute -> deliver -> use -> asset recovery -> back to deliver (circular)

Een continu groeiend klantenbestand hecht waarde aan het circulair gebruik van goederen.


Doe mee

Wij kunnen u helpen uw CO2-voetafdruk te verminderen en uw ecologische verantwoordelijkheid te verbeteren door een aankoop-, gebruiks- en afvoerstrategie te ontwikkelen voor uw huidige en nog aan te schaffen apparatuur.

Contact
Questions or quote?
Help? Contact us